Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугата за тестване на акумулатори за хибридни автомобили от SGS – включително електрическа безопасност съгласно ISO 6469 и UN ECE 100 – ви позволява да отговорите на стандартите за безопасност, нормативните изисквания и изискванията на производителите на оригинално оборудване, касаещи акумулатори.

Директната защита на контактите с високо напрежение, издръжливостта на напрежението при изолационно съпротивление и допустимото токово натоварване са основни елементи за осигуряване на електрическата безопасност на тяговите акумулатори с високо напрежение.

Тестването на безопасността на автомобилните акумулатори е от ключово значение за разработването и общественото приемане на превозните средства с електрическо задвижване (е-мобилност). Ние можем:

  • Да оценяваме функционалната безопасност
  • Да тестваме електрическата и електромагнитната съвместимост
  • Да оценяваме показателите и надеждността

Освен че ви съдействаме за постигането на съответствие, ние ви помагаме да постигнете продуктова и лична безопасност и да намалите риска от съдебни искове.

Ние притежаваме най-голямата световна мрежа и най-всеобхватни технически познания в този сектор и можем да ви помогнем да преминете успешно през целия цикъл на тестване за безопасност, където и да се намирате.

Свържете се със SGS сега, за да научите как нашите услуги за тестване на акумулатори могат да ви помогнат да отговорите на нормативните изисквания.