Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугите за тестване на издръжливостта на акумулатори на електромобили (EV) от SGS и прогнозирането на края на срока на използване ви помагат да демонстрирате качеството на вашия продукт на клиенти и потребители.

Потребителите очакват тяговият акумулатор да работи толкова дълго, колкото и самият автомобил, но срокът на експлоатация на акумулатора зависи от различни фактори, включително температура, дълбочина на разреждане (DoD), влажност и вибрация. Техническите разработки с литиево-йонни акумулатори водят до подобрение на жизнения цикъл.

Срокът на експлоатация на акумулатора води до съществени финансови и договорни последици за вашата компания. Нашите услуги за автомобилния отрасъл включват тестване, одобряване и сертифициране като независима трета страна.

Нашите услуги за тестване на акумулатори на електромобили (EV) предоставят:

 • Ускорено тестване на срока на експлоатация
 • Прогнозиране на края на срока на използване
 • Календарно тестване на срока на експлоатация
 • Тест на жизнения цикъл, комбиниращ цикли на зареждане и разреждане заедно с температура и цикли на оросяване, например:

  • Тест за издръжливост при експлоатация при висока и ниска температура
  • Тест за издръжливост при задействан термичен цикъл
  • Тест за влажност при термични цикли
  • Издръжливост на висока температура и влага

Според изискванията в спецификациите на производителите на оригинално оборудване вибрациите и ударите могат да се прилагат едновременно с циклите на тока и температурата.  

Ние също така можем да ви предоставим тестване за определяне на характеристики и показатели за акумулаторни батерии с интерфейс на данни като CAN-шина. Стендовете за тестване могат да извършват симулация на резервната шина и да наблюдават потока данни по шината. Съгласувани действия като „задаване на нови ограничения за тока“ или „промяна на условията на охлаждане“ могат да се включат в автоматизирания процес на тестване, за да се симулират условията в автомобила. 

Ние разполагаме с международна мрежа от експерти и съоръжения в областта на тестването на безопасността на акумулаторите, както и с богат технически опит, което ни превръща в идеален партньор, който ще ви помогне да подготвите вашите продукти за пазара – независимо от това къде се намирате.

Свържете се със SGS сега, за да научите как нашите услуги за тестване на издръжливостта на акумулатори и техния жизнен цикъл могат да ви помогнат да отговорите на изискванията за срока на експлоатация на потребителите и автомобилния отрасъл.