Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугите за тестване за определяне на характеристиките и показателите на акумулаторите от SGS, в това число IEC 62660 и IEC 619892, демонстрират качеството и ефективността на вашия продукт.

За приложения в автомобилния отрасъл ние предлагаме цялостно обслужване с използване на най-съвременните технологии – стендове за тестване с амплитуда на тока до 600 A и напрежение над 1000 V за акумулаторни батерии.

Клетката, модулът и акумулаторната батерия се характеризират по:

  • Капацитет в ампер-часове
  • Вътрешно съпротивление
  • Комплексно съпротивление
  • Динамична импулсна реакция

Климатичните камери осигуряват постоянни условия на околната среда при определянето на характеристиките и дават възможност за извършване на симулация за целия температурен диапазон в автомобилния отрасъл, обхващащ климатичните условия от цял свят.

Услугите за определяне на показателите на акумулаторите включват и:

  • Степен на зареждане (SOC)
  • Изправност (SOH)
  • Енергийна ефективност

Циклите на задвижване се симулират за силови предавки на електромобили с акумулатори (BEV), хибридни електромобили (HEV) и хибридни електромобили със зареждане от електрическата мрежа (PHEV) съгласно изискваните спецификации на производителите на автомобили (производителите на оригинално оборудване). Времето за повишаване на тока, което е много по-малко от 1ms, може да се приложи, ако е необходимо. Контролираното охлаждане на акумулатора може да се извърши по време на циклите на задвижване, като точно се симулират температурните условия в автомобила. Тестът при студено пускане на акумулатора на хибридните електромобили допълва нашата гама от тестове на акумулатори.

Нашите експерти в отрасъла разбират и са запознати с най-новите тестове за определяне на характеристиките и показателите, изисквани от производителите на автомобили. От няколко десетилетия ние сме доверен партньор по техническо обслужване и тестване на автомобилния отрасъл.

Предоставяните тестове отговарят на съответните разпоредби и стандарти, като SAE, VDA, ISO (например ISO 12405) и стандартите на IEC (например IEC 62660, предишен IEC 61982-4).

Свържете се със SGS сега, за да научите как нашите услуги за тестване на акумулатори могат да ви помогнат да отговорите на изискванията на автомобилния отрасъл.