Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги за тестване и проверка на акумулатори за електрически автомобили, предлагани от SGS, включително тестване на литиево-йонни батерии, които Ви дават възможност да намалите разходите и да разработите иновативни продукти.

Акумулаторите и акумулаторните батерии са в основата на всеки електрически автомобил. Разработването на акумулатори от най-високо качество, които същевременно са безопасни и надеждни, е сложно предизвикателство за днешния конкурентен пазар. Нашите лаборатории са утвърден партньор на отраслите за производство на автомобили и акумулатори и са в състояние да предоставят цялата необходима техническа верификация.

Нашите лаборатории, акредитирани по ISO 17025, могат да тестват Вашите продукти, в това число клетки, защитни вериги, системи за управление на акумулатори, модули или акумулаторни батерии, съгласно спецификациите на производителите на оригинално оборудване и утвърдените стандарти, включително ISO 12405 и UN 38.3 (литиево-йонни батерии), както и работните характеристики, издръжливостта и безопасността на акумулаторите.

Нашата глобална мрежа е готова да предостави всякакви услуги по тестване, одобрение, сертифициране и проверка на малки клетки или дори на акумулаторни системи за тежкотоварни превозни средства по време на създаване, функциониране и изхвърляне на продуктите. В качеството си на водеща световна компания за тестване, верификация, проверка и сертифициране, ние Ви предлагаме ненадмината точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги по тестване и верификация на акумулатори за електрически автомобили.