Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучение, свързано с веригата на доставка и производството, предлагано от SGS - широк набор от курсове, които ви помагат да спазвате добрите производствени стандарти и практики, както и нормите за безопасност за веригата на доставка.

Всички аспекти на вашите производствени процеси и веригата на доставка са подчинени на стриктни стандарти, които ви помагат да гарантирате безопасност, качество, надеждност, устойчивост и последователност. Предлагаме широка гама от курсове, включително обучение във всички аспекти на добрите производствени практики, безопасното управление на веригата на доставка, системите за устойчивост и управление, като например ISO 28000 и ISO 22716.

Свържете се с нас още днес, за да обсъдим вашите изисквания за обучение, свързано с веригата на доставка и производството.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.