Това обучение представя изискванията на системите за управление на HACCP, необходимата инфраструктура за прилагането им и процесите на сертификация и одит по HACCP.
След приключване на обучението, участниците ще могат да:
- Разбират изискванията на стандарта за Анализ на риска по отношение на критичните за овладяването му точки (НАССР) и тяхната точна връзка с промишлената хигиена или безопасността на храните и продуктите
- Дискутират седемте основни принципа на НАССР за управление на рисковете, свързани с безопасността на храните и напитките
- Разработят и приложат план за НАССР
- Усъвършенстват техниките за одит по НАССР
- Познават процеса на сертификация
Това обучение се състои от лекции и семинарни упражнения.
Свържете се с експерт от SGS още днес, за да разберете повече за обучението по внедряване и одит на НАССР, извършвано от SGS.
бул. Цариградско Шосе 115Г Мегапарк, етаж 6, зона С София, 1784 България,
, 1784,
София, България