Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучение по управление на риска и сигурността - знанията и уменията, от които се нуждаете, за да управлявате сигурността и риска в рамките на вашия бизнес.

Управлението на риска и гарантирането на сигурността е приоритет за вашата организация. За да ви помогнем да гарантирате, че вашите служители притежават необходимите умения и знания, ние предлагаме набор от курсове за обучение по управление на риска и сигурността, включително курсове по борба с корупцията, мислене, основано на риска, информационна сигурност по ISO 270001, сигурност на веригата на доставка по ISO 28000, управление на риска по ISO 31000, CV-PAT и др.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашето обучение по управление на риска и сигурността.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.