Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Курсове за обучение по подобряване на процесите от SGS - широк набор от курсове за обучение, които да гарантират безопасността и ефективността на вашите процеси.

За да сведете до минимум риска и да подобрите удовлетвореността на клиентите си, трябва да гарантирате, че процесите ви са оптимизирани. Предлагаме ви цялостно обучение по подобряване на процесите, което обхваща широк спектър от теми - от обучение по анализ на първопричините и функционална безопасност до методиката Шест сигма и др.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашето обучение по подобряване на процесите.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.