Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучение по изпитване на материали от SGS - широк набор от курсове, предоставящи експертни знания, които се изискват за прилагане на специализирани техники за изпитване на материали.

Изпитването на материали е специализирана област, която изисква експертни знания и точни резултати. Предлагаме широка гама от курсове по изпитване на материали, които обхващат широк набор от специфични техники, включително изпитване без разрушаване (NDT) и функционална безопасност на оборудването.

Свържете се с нас още днес, за да обсъдим вашите нужди, свързани с обучението по изпитване на материали.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.