Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучение по системи и стандарти за управление от SGS - набор от курсове, които ви дават цялостна представа за системите и стандартите за управление, които могат да се използват в рамките на вашия бизнес.

Днес вашият бизнес трябва да върви в крак с постоянно променящите се практики в областта на системите за управление, както и с регулаторните и техническите стандарти. Предлагаме курсове, които отговарят на изискванията на всеки - от курсове за базово обучение и повишаване на осведомеността до акредитирани курсове за ръководители и вътрешни одитори, които отговарят на изискванията за критериите за обучение на сертифициращия орган.

Защо да изберете обучение по системи и стандарти за управление, предлагано от SGS?

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение и сертифициране ние разполагаме с най-голямата мрежа от индустриални експерти - те предлагат възможно най-добрите курсове, които могат да ви помогнат:

  • Получете знанията, от които се нуждаете, относно системите и стандартите за управление, за да можете непрекъснато да адаптирате начините, по които работите, и да бъдете в крак с най-новите тенденции на пазара, а също така постоянно да развивате вашите служители и организация
  • Спазвайте всички приложими изисквания - независимо дали те са регулаторни, задължителни или специфични за бизнеса

Свържете се с нашия екип за обученията, за да откриете как можем постоянно да държим вас и служителите ви информирани относно последните промени в областта на системите и стандартите за управление.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.