Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Курсове за обучение по нефт и газ от SGS - адаптирани, интелигентни и практически решения за обучение за нефтения и газовия отрасъл.

Нашите курсове по нефт и газ ви предлагат адаптирано практическо обучение по редица теми, включително мерене на нефт при предаване, контрол на загубите и управление на риска. За да гарантираме облекчен достъп до нашите курсове, ние предлагаме SGS Distance - нашият компютърно базиран курс за дистанционно обучение. Това ви предлага обучение навсякъде, където има Интернет достъп, позволявайки на потребителя да работи в собствено темпо и в удобно за него време и място.

Ние предлагаме също и публични курсове, осигуряващи същото ефективно съдържание като SGS Distance, но даващи на участниците възможност да се срещнат и обучават с колеги от техния отрасъл. И публичните и дистанционните курсове дават възможност на участниците да развият професионални умения за кариерно развитие, помагайки едновременно с това на вашата организация да подобри ефективността, да намали риска и да увеличи конкурентоспособността си.

Защо да изберете обучението по нефт и газ, предлагано от SGS?

Като световен лидер в обучението по нефт и газ, ние ви предлагаме нашия несравним опит, ресурси и професионални инструктори, за да ви помогнем да извлечете максимална полза от бюджета си за обучение. Нашето смесено обучение и ускорени техники ви помагат да постигнете вашите цели за обучение на отделни служители или на целия ви персонал.

За да научите повече за нашите курсове по нефт и газ, прочетете допълнителната информация, или веднага се свържете с нас.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.