Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучение в областта на медико-биологичните науки от SGS – комплексно обучение, обхващащо широка гама от изисквания за съответствие, системи за управление и стандарти за сектора на медико-биологичните науки.

Секторът на медико-биологичните науки се регулира от широк спектър от стандарти, системи за управление и изисквания за спазване на регулаторните изисквания. Предлагаме широка гама от курсове за обучение, в това число по теми като биофармацевтични техники, управление на лаборатории, медицински изделия и фармацевтични продукти.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашите курсове за обучение в областта на медико-биологичните науки.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.