Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Курсове за обучение по информационни технологии от SGS – получавате необходимите умения за посрещане и прилагане на изискванията на водещите индустриални стандарти.

Нашето обучение по информационни технологии (ИТ) ви помага да гарантирате, че вашата организация отговаря на изискванията на водещите индустриални стандарти, като Управление на информационната сигурност (ISO 27001) и Управление на ИТ услугите (ISO 20000). Ние ще ви предоставим и последващо обучение за внедряване на системите и за придобиване на професионални умения за одит, свързани с тези стандарти. Нашите курсове помагат на участниците да развият професионални умения за кариерно развитие и едновременно с това помагат на вашата организация да подобри ефективността, да намали риска и да увеличи конкурентоспособността си.

Защо да изберете курсове за обучение по информационни технологии, предлагани от SGS?

Като световен лидер при курсовете и обучението по информационни технологии, ние ви предлагаме нашия несравним опит, ресурси и професионални инструктори, за да ви помогнем да получите максимална полза от бюджета си за обучение. Съчетанието от опита ни в обучението и практиките по ускорено обучение ви помагат да постигнете целите на обучението за отделни лица или за целия ви трудов колектив.

За да научите повече за нашите курсове за обучение по информационни технологии, прочетете допълнителната информация или се свържете с нас сега.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.