Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Разберете какви са изискванията на ISO 50001:2018 – обновеният ISO стандарт за системи за управление на енергийната ефективност – с този въвеждащ курс от SGS.

ISO 50001:2018 определя изискванията за създаване, внедряване, поддържане и усъвършенстване на система за управление на енергийната ефективност (EnMS). Този курс ви предоставя обща представа и разбиране на изискванията на ISO 50001:2018.

Защо да изберете въвеждащия курс за обучение по ISO 50001:2018 от SGS?

Този курс ще ви помогне:

  • Да следвате систематичен подход за установяване на процесите, които ще подобрят енергийните характеристики и енергийната ефективност
  • Да включите модела на планиране-изпълнение-проверка-действие (PDCA) и мисленето, основано на риска, в процесите на системите за управление, за да можете да се справяте с рисковете и да се възползвате максимално от всякакви възможности
  • Да създавате култура, в която служителите се насърчават да поемат активна роля в пестенето на енергия и подобряването на използването и потреблението на енергия

Издаване на сертификат за курса

Участниците, които посещават пълния курс за обучение, ще получат сертификат за участие от SGS. Участниците, които са избрали версията за електронно обучение (eLearning) на курса, трябва да завършат целия курс и да получат оценка „Зачита се“ с резултат 80% или повече на финалния изпит. След успешно завършване на курса участниците ще могат да изтеглят своето „Удостоверение за завършване“.

Предварителни познания

За това обучение не се изискват предварителни познания. Въпреки това за курсистите е препоръчително да са запознати с Приложение SL.

Информация за курса

Времетраене на курса: 1 ден или 45 минути
Методология на провеждане: присъствено обучение или електронно обучение (eLearning)
Акредитация: SGS

Надежден въвеждащ курс за обучение по стандарт ISO 50001:2018 от световен лидер в корпоративното обучение

Като световен лидер в сферата на професионалното обучение, ние ви предлагаме ненадминат опит и международна мрежа от квалифицирани професионалисти със задълбочени експертни познания в областта на най-съвременните практики. Академията на SGS има подразделения в над 45 държави и обучава над 200 000 професионалисти в цял свят.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашия въвеждащ курс за обучение по ISO 50001:2018.