Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Курсове за обучение по потребителски стоки, предлагано от SGS – разбиране на проблемите, свързани с качеството и безопасността, както и международни стандарти и нормативни актове, приложими за Вашите продукти.

Разбирането на стандартите и нормативните актове, отнасящи се до потребителски стоки, изисква експертен съвет. Нашето обучение за потребителски стоки Ви предлага пълна гама програми за обучение по качество и безопасност, за да Ви помогне да разберете как промените в стандартите и нормативните актове влияят върху Вашите продукти и как можете да се подготвите, за да постигнете съответствие с тях.

Нашите курсове обхващат разнообразни потребителски стоки, включително кухненско обзавеждане, осветителни инсталации, мебели, водопроводни инсталации, стоки от вида "Направи сам", метални и канцеларски изделия. Можем да Ви помогнем да придобиете увереност, че притежавате пълни познания относно безопасността и ефективността на продуктите и относно изискванията за съответствие за всеки тип продукт

Покриваме изискванията на текущото и предстоящото законодателство, включително REACH, CPSIA, CARB и Prop 65, като допълнение към законодателството за конкретния сектор на промишлеността. Можем да обхванем важни стандарти като проследяване на продукцията по FSC и глобалния стандарт BRC за потребителски продукти.

Защо да изберете обучението за потребителски стоки, предлагано от SGS?

Като водещ световен доставчик на курсове за обучение по потребителски стоки, ние предлагаме несравним опит, ресурси и професионални инструктори, за да ви помогнем да получите максимума от проведеното обучение. Съчетанието от опита в обученията и практиките по ускорено обучение помагат да постигнете целите на обучението при отделния участник или за целия обучен колектив.

Свържете се с нас, за да разберете повече за това, как нашите курсове за обучение по потребителски стоки могат да помогнат на Вашата организация.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.