Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Курсове за обучение по химия от SGS – запознайте се с основните изисквания и придобийте уменията, необходими в химическата индустрия.

За да е запознат с най-новите умения и стандарти, Вашият персонал трябва да има достъп до ефективно обучение по химикали. Курсовете ни по химия осигуряват необходимите знания и умения за химическата индустрия. Ние помагаме на участниците да развият професионални умения за кариерно развитие и едновременно с това помагаме на вашата организация да подобри ефективността, да намали риска и да увеличи конкурентоспособността си.

Защо да изберете химическите обучителни курсове, предлагани от SGS?

Като световен лидер в обучението по химия, ние Ви предлагаме несравним опит, ресурси и професионални инструктори. Независимо дали искате да обучавате отделни хора или целия персонал на организацията, нашето смесено обучение по химия и ускорени техники ви помагат да постигнете вашите цели за обучение по-ефективно и да извлечете максималното от вашия бюджет за обучение.

За да научите повече за нашите курсове по химия, прочетете допълнителната информация или се свържете с нас сега.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.