Какво търсите?

Прилагане на мерки за превантивен контрол за храните, предназначени за консумация от човека, според ДПП, HACCP и FSMA

Обучение по прилагане на мерки за превантивен контрол за храните, предназначени за консумация от човека, според ДПП, HACCP и FSMA, предлагано от SGS – научете се как успешно да прилагате комбинирана система за превантивен контрол за ДПП, HACCP и FSMA.
Обучение по прилагане на мерки за превантивен контрол за храните, предназначени за консумация от човека, според ДПП, HACCP и FSMA, предлагано от SGS – научете се как успешно да прилагате комбинирана система за превантивен контрол за ДПП, HACCP и FSMA.

Законът за модернизация на безопасността на храните ха САЩ (FSMA) пренасочва фокуса на хранителната промишленост от реагиране на събития, свързани със от замърсяване, към тяхното предотвратяване. Прилагането на мерки за превантивен контрол за храните, предназначени за консумация от човека, е от основно значение за постигане на съответствие с изискванията на FSMA. Нашият курс за обучение ще ви покаже как да внедрите комбинирана система за превантивен контрол за ДПП, HACCP и FSMA за храните, предназначени за консумация от човека. Това ще помогне на организацията ви да спазва изискванията на схемата, базирана на НАССР, и правилника за превантивен контрол на FSMA.

Защо да изберете обучението по прилагане на мерки за превантивен контрол за храните, предназначени за консумация от човека, според ДПП, HACCP и FSMA, предлагано от SGS?

Този курс използва серия от семинари, чрез които участниците получават знания за изискванията на НАССР и правилника за превантивен контрол за храни, предназначени за консумация от човека на FSMA, а също така се научават как успешно да ги прилагат.

След завършването на този курс ще можете:

  • Да идентифицирате и контролирате опасностите
  • Да определи критична контролна точка (ККТ) и изисквания за управление на мерките за превантивен контрол
  • Да създадете работещ комбиниран план за безопасност на храните според HACCP/FSMA
  • Да създадете ефективни процедури за водене на документация и съхраняване на архиви, за да документирате вашата система за безопасност на храните

Курсът е насочен към:

  • Мениджъри по безопасност на храните
  • Екипи по внедряване
  • Вътрешни одитори
  • Консултанти
  • Лица, които искат да изпълнят изискванията на схемата, базирана на НАССР (например, изискванията, признати от GFSI)
  • Всеки, който проявява интерес към поддържане на интегрирана система, която отговаря на изискванията на правилника за превантивен контрол на FSMA

Той обхваща следните теми:

  • Преглед и история на HACCP
  • HACCP и концепции за превантивен контрол
  • Предварителни стъпки за анализ на риска
  • Прилики между HACCP и FSMA
  • Биологични, химични, физически, радиологични и икономически обосновани опасности
  • Разработване на поточни диаграми
  • Разработване на комбиниран план за безопасност на храните по HACCP
  • Методи за количествен и качествен анализ на риска
  • Добри производствени практики
  • Критични контролни точки като мерки за превантивен контрол
  • Мерки за превантивен контрол и мониторинг и управление на ККТ

Необходими условия

Участниците в този курс трябва да имат предварителни знания за системи за безопасност на храните.

Информация за курса

  • Продължителност: 2,5 дни
  • Акредитация: SGS
  • Методология на провеждане: присъствено обучение, виртуално (онлайн) обучение, провеждано от инструктор

След успешно завършване на този курс ще получите удостоверение за посещение на курса от SGS.

Надеждно обучение за безопасност на храните от водещ доставчик на курсове

Като лидер в областта на професионалното обучение ние се опираме на дългогодишен глобален опит. Нашите курсове се провеждат от специалисти, които ще помогнат за професионалното ви развитие.

За да научите повече за нашето обучение по разработване и прилагане на мерки за превантивен контрол по ДПП, HACCP и FSMA, свържете се с нас сега.
 

Свързани услуги

Други услуги

Свържете се с нас.

  • СЖС България ЕООД

бул. Цариградско Шосе 115Г Мегапарк, етаж 6, зона С София, 1784 България,

, 1784,

София, България