Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Научете как да спазвате изискванията на Закона за модернизация на безопасността на храните на САЩ чрез обучението по FSMA от SGS.

Законът за модернизация на безопасността на храните (FSMA) се счита за най-всеобхватната правна реформа в областта на безопасността на храните в САЩ от повече от 70 години насам и регулира храните по цялата верига на доставка. Чрез промяна на фокуса на безопасността на храните, от реагиране на замърсяването към предотвратяването му, FSMA поставя нови изисквания към американските и неамериканските производители, съоръжения и вносители. Те трябва да спазват новите изисквания, за да продават и разпространяват своите продукти на пазара в САЩ.

Разработихме цялостна нова програма за обучение, за да помогнем на вас и вашите служители да разберете комплексните нови правила за безопасност на храните и начините за постигане на съответствие с тях. За да удовлетворим специфичните нужди на вашата организация, ние предлагаме курсове, свързани с изискванията на FSMA, които се отнасят до:

  • Производители и доставчици на храни
  • Вносители на храни
  • Производители и доставчици на храни и фуражи за домашни любимци
  • Ферми и производители на свежа продукция

Широка гама от курсове за обучение по FSMA:

Нашите курсове за обучение по FSMA включват:

Защо да изберете обучението по FSMA, предлагано от SGS?

В качеството си на водеща световна компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране, ние имаме широки познания в областта на глобалните нормативни изисквания за безопасност на храните. Имаме дългогодишен опит в предоставянето на професионално обучение с курсове, преподавани от експерти в съответните области.
Свържете се с нас днес, за да научите повече относно обучението по FSMA.