Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучение за горски и дървесни продукти от SGS – получаване на задълбочени познания относно изискванията за проследяване на продукцията по стандарта Forest Stewardship Council (FSC).

Нашите курсове за горски продукти и продукти от дърво Ви предлагат задълбочено разбиране на изискванията за проследяване на продукцията по стандарта на Съвета за управление на горите (FSC®). Нашето обучение за горски продукти и продукти от дърво помага на участниците да придобият професионални умения за повишаване на квалификацията, и помага на Вашата организация да подобри ефективността, да намали риска и да си осигури конкурентоспособност.

Защо да изберете обучение от SGS по горски продукти и продукти от дърво?

Като световен лидер в обучението по горски продукти и продукти от дърво, ние Ви предлагаме нашия несравним опит, ресурси и професионални инструктори, за да Ви помогнем да получите максимална полза от предвидения за обучение бюджет. Съчетанието от опита ни в обучението и практиките по ускорено обучение Ви помагат да постигнете целите на обучението за отделни лица или за целия Ви трудов колектив.

За да научите повече за курсовете за обучение за горски продукти и продукти от дърво, прочетете допълнителната информация или се свържете с нас сега.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.