Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучение, свързано с храните и безопасността на храните от SGS – развийте уменията и придобийте знанията и сертифицирането, от които се нуждаете, за да отговорите на високите стандарти на хранително-вкусовата промишленост.

Хранително-вкусовата промишленост е предмет на голям брой стриктни стандарти и регламенти, за да се гарантира качеството и безопасността, както и ефективността на процесите, и да се минимизират рисковете за потребителите. За да ви помогнем да работите успешно в областта в на хранително-вкусовата промишленост, ние ви предлагаме широка гама от решения за обучение и развитие.

Нашето портфолио обхваща всичко – от обучение, свързано с Глобалния стандарт за безопасност на храните на Британския консорциум на търговците на дребно (BRC) и Сертификацията на системите по безопасност на хранителните продукти FSSC 22000, до обучение, свързано с добрите производствени практики и HACCP, безопасността на храните, управлението на риска, проследяемостта, хигиената, регулирането и др.

Свържете се с нас сега, за да обсъдим как нашето обучение, свързано с храните и безопасността на храните, може да ви помогне.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.