Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Курсове за обучение, предлагани от SGS, в областта на потребителските стоки - продължаващо образование за служители и специалисти, предоставено от експерти в индустрията.

Нашето обучение се фокусира върху актуалните въпроси, като ви помага да разберете различните стратегии за изпитване и да се възползвате в най-голяма степен от бюджета си за изпитване и обучение.

Обучени специалисти са готови да отговорят на вашите въпроси, свързани със:

  • Основни качества на различните продукти
  • Микотоксини 
  • Остатъчни количества пестициди 
  • Микробиологично тестване 
  • Семинари относно захарта

Защо да изберете курсовете за обучение в областта на потребителските стоки, предлагани от SGS?

Като световен лидер в обучението свързано със селскостопански услуги, ние ви предлагаме опита и познанията, които ще ви помогнат да получите максималното срещу бюджета ви за обучение. Нашите технически експерти и разнообразните възможности за обучение ви помагат да постигнете по-ефективно целите на обучението.

Свържете се с нас, за да разберете повече за това как нашите курсове за селскостопанско обучение могат да помогнат на вашата организация.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.