Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучението за функционална безопасност на селскостопански и лесовъдни машини на SGS запознава участниците със специфичните за сектора стандарти.

Сложността и размерите на машините, използвани в селскостопанския и лесовъдния сектор, се увеличават. За смекчаване на свързаните с това рискове, секторът за селскостопански и лесовъдни машини създаде свой собствен стандарт за функционална безопасност - ISO 25119. Този стандарт подробно изброява произтичащите от ISO 13849 изисквания и включва също така много елементи от стандарта ІЕС 61508.

Нашето обучение ще Ви покаже как да се справяте с комплексните изисквания на този отраслов стандарт. Участниците ще разберат как да интегрират тези изисквания в съществуващите процеси на развитие с помощта на примери от реалния живот.

Свържете се с SGS днес, за да си запазите място за обучението за функционална безопасност на селскостопански и лесовъдни машини.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.