Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Курсове за селскостопанско обучение от SGS - предоставят основни познания на професионалистите в производството на семена, зърнени култури, дърводобив, изкуствени торове, биогорива и други селскостопански услуги.

Успешните фирми в селскостопанските услуги имат едно общо нещо - високопроизводителен персонал, посветен на постоянното подобрение. Ние предлагаме широка гама от услуги свързани с обучението, включващи обучение по вземане на проби от семена, работни срещи относно качеството на семената, семинари относно захарта и интернет семинари по различни въпроси.

Много от нашите курсове предлагат непрекъснато образователно развитие, като помагат на участниците да развият професионални умения за развитие в кариерата, като в същото време способстват за повишаване на ефективността на вашата фирма, намаляване на риска и повишаване на конкурентните предимства.

Защо да изберете курсовете за селскостопанско обучение, предлагани от SGS?

Като световен лидер в обучението свързано със селскостопански услуги, ние ви предлагаме опита и познанията, които ще ви помогнат да получите максималното срещу вашия бюджет за обучение. Нашите технически експерти и разнообразните възможности за обучение ви помагат да постигнете целите на обучението по-ефективно.

За да научите повече за нашите курсове за селстостопанско обучение, прочетете допълнителната информация или се свържете с нас сега.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.