Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Специализирано за отрасъла обучение от SGS - набор от специализирани за отрасъла решения, свързани с обучението и развитието на работната сила, за много професии и начинания.

Независимо какъв е вашият отрасъл или набор от умения, ние използваме нашата мрежа от опитни професионалисти, за да осигурим специфично за отрасъла обучение и да помогнем на вашата работна сила да подобри съществуващите умения и да придобие нови. Ние можем да ви помогнем, като насочваме участниците по пътя на кариера, която ще доведе до дългосрочна стабилност. Същевременно, нашето обучение помага за подобряване на ефективността, за управление на риска и осигурява сравнително предимство за вашата организация.

Свържете се с нас още сега, за да научите повече за това как нашето специфично за отрасъла обучение може да помогне на вашата организация.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.