Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

С непредвидимите промени в цените на енергията и повишаването на строгостта на нормативните изисквания за енергийна ефективност, от решаващо значение е начинът, по който управлявате енергийните си ресурси.

Доброто управление на енергията може да Ви помогне да намалите работните и производствените си разходи, а също така и да контролирате влиянието, което оказвате върху околната среда, например емисиите на парникови газове.

SGS Ви помага да управлявате енергийната си ефективност, като Ви предоставя поредица от решения за одити, сертификация и обучение, свързани с управлението на енергията. Чрез нашата глобална мрежа ние предлагаме решения, които отговарят на нуждите на различни отрасли.

Предложенията на SGS за обучение по енергиен мениджмънт спомагат за повишаване на знанията за изискванията на съответните стандарти (като ISO 50001) и за начина на тяхното прилагане, който да отговаря на свързаните професионални умения за одит или управление.

Обадете се на нашите екипи от експерти за повече информация още днес.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.