Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Изпитване на зърнени култури и маслодайни семена от SGS - гарантира качеството на вашите зърнени култури и маслодайни семена.

За гарантиране на качеството на вашите зърнени култури и маслодайни семена вие се нуждаете от бързо, ефективно изпитване. Нашето всеобхватно тестване на зърно и маслодайни семена може бързо и надеждно да потвърди качеството им. Освен това можем да ви помогнем да извършите експресен анализ и да установите наличието на микотоксини, замърсители и генетично модифицирани организми (ГМО).

Като световен лидер в изпитването на зърнени култури и маслодайни семена, ние ви предлагаме ненадминат селскостопански опит и уникална глобална мрежа. С иновативна технология, най-последните методи за изпитване и експертни учени и техници, нашите лаборатории предоставят най-високите стандарти на точност и пълнота в целия свят.

Като анализатор и член с контролни функции на Асоциацията на търговците на зърно и фуражи (Gafta), ние можем да проверяваме, удостоверяваме, анализираме и консултираме за всички стоки (зърнени и бобови храни, ориз, обща продукция, подправки и фуражи), които се продават съгласно договорните условия на Gafta.

За да обсъдим, как нашето изпитване на зърно и маслодайни семена може да ви помогне да гарантирате качеството, свържете се с нас днес.