Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Изпитването на горски продукти от SGS гарантира качеството на вашите горски продукти, включително дървесина, дървени стърготини, дървени пелети, плътна биомаса, черна луга, пулпа, хартия и регенерирана хартия/хартиена опаковка.

За гарантиране на качеството на вашите горски продукти вие се нуждаете от бързо, ефективно изпитване. Ние предлагаме услуги по бързо, надеждно и всеобхватно изпитване, което ви помага да оцените качеството и марката на вашата дървесина, дървени стърготини, дървени пелети, твърда биомаса и хартия. Ние можем да ви помогнем да установите и химическо третиране и остатък.

Като световен лидер в изпитването на горски продукти, ние ви предлагаме ненадминат селскостопански опит и уникална глобална мрежа. С иновативна технология, най-последните методи за изпитване и експертни учени и техници, нашите лаборатории предоставят най-високите стандарти на точност и пълнота в целия свят.

За да обсъдим, как нашето изпитване на горски продукти може да ви помогне да гарантирате качеството, свържете се с нас днес.