Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугите по обозначаване на анализ на SGS ви помагат за да удовлетворите съответните законови изисквания и индустриално съгласувани стандарти за качество за обозначаване на вашите хранителни продукти.

Точното обозначаване на анализ е важно, защото вашите етикети трябва да покажат прецизни измервания на стойностите на калории, мазнини и витамини, протеин и въглехидрати. Нашите услуги по обозначаване на анализ комбинират акуратното тестване с ефективността на нашия процес на картотекиране. Това ви предоставя допълнителна увереност, когато правите промоция на качеството на вашата храна за домашни любимци, храна за добитък, фуражи, зърнени храни и други хранителни продукти.

Висококвалифицирани техници, усъвършенствани технологии

Използвайки своя многогодишен опит и всеобхватно обучение в химията, микробиологията и агрономството, нашите учени прилагат най-новите тестови методи към вашите хранителни продукти. В допълнение, нашите високотехнологични лаборатории работят съгласно стриктни указания и са акредитирани по ISO 17025 и ISO 9001:2008.

Нашата компанияможе да удовлетвори съответните указания за качеството чрез възлагане на нашите техници да анализират и обозначат с етикет вашите опаковани хранителни продукти. Свържете се със SGS сега за повече подробности.