Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Изпитване на храни и съставки от SGS - гарантира качеството на вашите храни и съставки.

За гарантиране на качеството на вашите храни и съставки вие се нуждаете от бързо, ефективно изпитване. Нашите всеобхватни услуги по изпитване могат да ви помогнат бързо и надеждно да потвърдите качеството и ние можем да извършим също и изпитване за замърсители като меламин, антибиотици и генетично модифицирани организми (ГМО).

Като световен лидер в изпитването на храни и съставки, ние ви предлагаме ненадминат селскостопански опит и уникална глобална мрежа. Със съвременна технология, най-последните методи за изпитване и експертни учени и техници, нашите лаборатории ви предоставят най-високите стандарти на точност и пълнота в целия свят.

Като анализатор и член с контролни функции на Асоциацията на търговците на зърно и фуражи (Gafta), ние можем да проверяваме, удостоверяваме, анализираме и консултираме за всички стоки (зърнени и бобови храни, ориз, обща продукция, подправки и фуражи), които се продават съгласно договорните условия на Gafta.

За да обсъдим, как нашето изпитване на храни и съставки може да ви помогне да гарантирате качеството, свържете се с нас днес.