Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Курсове за обучение по докладване на устойчиво развитие от SGS – придобийте уменията, които са Ви необходими за повишаване на осведомеността и усъвършенстване на Вашите доклади за устойчиво развитие.

Нашите решения за обучение по корпоративно докладване на устойчиво развитие Ви помагат за повишаване на осведомеността и за развиване на професионалните умения, които са Ви необходими за усъвършенстване на Вашите корпоративни доклади за устойчиво развитие. Нашите курсове обхващат всички аспекти на докладването на устойчиво развитие, в това число:

  • Как да се определи най-подходящия тип доклад за Вашата организация.
  • Основни насоки
  • Инструментите, необходими за събиране на информация
  • Процесът на гарантиране
  • Необходимите видове доказателства

Защо да изберете курсовете за обучение по докладване на устойчиво развитие от SGS?

Като водещ световен организатор на курсове за обучение по докладване на устойчиво развитие, ние Ви предлагаме богатия си опит в практиките за докладване на устойчиво развитие и глобална мрежа от квалифицирани професионалисти. Предлагаме Ви достъп до най-добрите глобални практики, за да Ви помогнем да осигурите постоянно развитие в процеса на докладване на Вашата организация. Плюс съчетанието от опита ни в обучението и практиките по ускорено обучение Ви помагат да постигнете целите на обучението за отделни лица или за целия Ви трудов колектив.

Свържете се с нас за да научите повече за това, как нашите курсове за обучение по докладване на устойчиво развитие могат да помогнат на Вас и на Вашата организация.