Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Основният елемент при намаляване на рисковете за вашата репутация е наличието на подробен план за управление за вашата верига на доставка.

SGS предлага серия от услуги, за да ви помогне да управлявате ефективно потенциалните рискове във вашата верига на доставка чрез оценки, инспектиране и тестване. Ние можем да проверим надеждността на вашата верига на доставка с одити за безопасност, за да се гарантира, че кражбите, корупцията и подкупите са сведени до минимум. Нашите услуги за сертификация ви помагат да поддържате най-високите стандарти в управлението на веригата за доставка. Ефективните системи за управление на данни могат да ви помогнат да докажете вашите високи стандарти пред заинтересовани страни и клиенти. Вашите програми за обучение ще гарантират, че в рамките на вашата организация са възприети най-добрите практики.

Нашето всеобхватно покритие и глобални мрежи в редица отрасли гарантират, че имате достъп до най-новата информация и технологии, отнасящи се до вашия отраслов сектор. Обърнете се към нашите експертни екипи още днес за консултация за вашия бизнес.