Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Неблагоприятната публичност, особено окръжаващите социални проблеми и общностите, в които работите, могат да причинят щети върху репутацията ви, които да засегнат продажбите и доходността.

За да подкрепи икономическата устойчивост и дълготрайната жизненост на вашата фирма, SGS предоставя пълна гама от услуги, които ще ви помогнат да си гарантирате, че вашата социална отговорност е ясна и че отговаряте на всички необходими стандарти за вашия отрасъл.

Ние провеждаме разнообразни одити и верификации спрямо наличните стандарти, като предоставяме съвети и решения за кодекси за поведение, подходящи за вашия бизнес. Ние можем да координираме управлението на вашата верига на доставка, за да съчетаем обучението, одита и верификацията в подкрепа на ефективното управление на социалната отговорност. Ние можем да осигурим постоянен мониторинг и подкрепа, за да си осигурите постоянно съответствие с вашите вътрешни доброволни кодекси, както и със задължителните стандарти.

Работете с нас и се възползвайте от нашата глобална мрежа, за да си гарантирате, че вашите процеси отразяват най-новите добри практики, които ще подпомогнат вашата организация в превръщането й в лидер в социалната отговорност. Обадете са нашите експерти още днес, за да разберете повече.