Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Предлаганото от SGS обучение по внедряване ви предоставя необходимите умения, за да отговорите на съответните изисквания, стандарти, разпоредби и най-добри отраслови практики.

Ние ви предлагаме широка гама от курсове, за да помогнем на вашата фирма да придобие уменията, необходими за прилагане на системите за управление, които отговарят на изискванията на различни стандарти и разпоредби. Нашите курсове са насочени към мениджъри, ръководители и супервайзори, отговорни за управлението на процесите. Нашият богат портфейл е разработен от нашия екип от водещи за отрасъла експерти и включва стандарти и инициативи от цял свят.

Каква е причината да изберете курсовете за техническо обучение, предлагани от SGS?

Като водещ световен доставчик на обучение по внедряване, ние ви предлагаме ненадминат опит, ресурси и професионални инструктори, за да ви помогнем да извлечете максималното от вашия бюджет за обучение. Нашият опит в комбинираното обучение и практиките по ускорено обучение ви помагат да постигнете целите на обучението за отделни лица или за целия ви трудов колектив.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.