Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Научете за стандарта и сертификацията за проследяване на продукцията (CoC) на FSC™ и начините за неговото прилагане в организацията ви с помощта на нашия курс за обучение за основни системи.

Това обучение предоставя въведение в стандарта за проследяване на продукцията (CoC) съгласно FSC и помага на обучаващите се да определят произхода на дървените продукти и да показват доказателства дали тези продукти произхождат от сертифицирани гори или други проверени източници.

Цели на курса за основни системи за проследяване на продукцията съгласно FSC

Въз основа на стандарта за сертификация за проследяване на продукцията съгласно FSC STD-40-004 V3-0 (стандарта за проследяване на продукцията (CoC) съгласно FSC) след завършване на това обучение обучаващите се ще придобият ясна представа за:

 • Системи и нормативни документи за проследяване на продукцията (CoC) 
 • Стандарт за проследяване на продукцията (CoC) съгласно FSC:
  • Обхват и обща информация
  • Част I: Общи изисквания
  • Част II: Управление на жалбите за проследяване на продукцията (CoC)
  • Част III: Допълнителни изисквания
  • Част IV: Критерии за допустимост

Изисква се 100% присъствие за завършване на този курс и за постигане на необходимото ниво на разбиране на стандартите и нормативните документи за проследяване на продукцията съгласно FSC. При успешното завършване на този еднодневен курс обучаващите се ще получат удостоверение за посещение.

Защо да изберете обучението по проследяване на продукцията съгласно FSC от SGS?

Като лидер в областта на професионалното обучение, ние ползваме дългогодишния си опит в целия свят, за да предоставяме възможности за ефективно обучение и развитие. Ние помагаме на хора, екипи и компании, грижим се за талантите и даваме възможност за непрекъснат напредък на организацията. Нашите специалисти си партнират с участниците в курса, като определят целите за подобряване и подпомагат професионалното им развитие.

Свържете се с нас, за да научите повече за нашите курсове за обучение в областта на горските продукти.