Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Дайте преднина на Вашия строителен обект, за да успеете с първоначалния тест Панда на почвата от SGS. Обадете се на нашия екип за изпитване на околната среда, за да разберете как известния тест на почвата Панда може да Ви помогне да определите стабилността на Вашето място.

Панда е ултразвуков пенетрометър с променлива енергия на действие. Панда тестът осигурява първоначално геотехническо проучване, определя литологията, натиска на основите и предоставя най-добрия съвет за основи за Вашия проект.

Панда тестът работи на дълбочина от пет метра, забивайки метални лостове с лостов коничен връх във Вашата почва. Устройството за електронни данни запива цялата информация и веднага изчислява динамичното съпротивление на коничната (qd) базирана на холандска формула. При всяко забиване автоматично се отчита дълбочината и скоростта на удар на чука. Това ни позволява да изчислим енергията на удара за всеки удар.

Няколко проучвания са показали, че Панда измерванията са точни и надеждни колкото теста за конична пенетрация (CPT). Предимството е, че оборудването на Панда може да се използва, там където превозните средства за CPT не са подходящи.

Благодарение на своя компактен размер и леко тегло (само 25 килограма), звуковото Панда устройство е изключително подвижно и има възможност да проучва зони с ограничен достъп или ограничение на височината. Например, то може да се използва в сутерени, на стръмни писти, в задни дворове и тунели.

Ние разполагаме с решения, които да отговарят на Вашия тип почва. За солидни основи за Вашия строителен проект, обадете се на нашия екип днес.