Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугите на SGS по околна среда извършват вземане на водни проби като част от нашата гама услуги, за да гарантираме безопасно работно място. Обадете се на нашия екип още днес.

Баластните води, използвани на кораби може да пренасят нежелани морски животни и микроорганизми, които могат да увредят естествените екосистеми. Тя също може да се превърне в причина за заразяване и замърсяване на риболовни води със утайка и застояли отпадъци. Вземането на проби от баластни води, последвано от подробен анализ е единственият начин, за да гарантирате, че Вашите корабоплавателни дейности се извършват по безопасен и чист начин.

Нашите мобилни лаборатории за вземане на проби от баластни води са разположени на пристанищата по цял свят и са снабдени с места за изпитване, за да се гарантират Вашите бързи резултати. Ние използваме само най-модерните устройства за вземане на проби - като например кабел с ръчно спускане или ролкови устройства за вземане на проби и изокинетични бордови системи за вземане на проби - гарантиращи, че нашата гама от оборудване е подходяща дори и за най-трудното местоположение.

Ние изпитваме Вашите баластни води в подготвителния процес за подробен анализ, като част от нашата гама от услуги, които да Ви предложат изгоден начин за предотвратяване на морското замърсяване. Основните параметри за изпитване включват: температура, соленост, органични вещества, хлорофил, разряд и утайка, животински и фитопланктон. Ние можем да наблюдаваме нивата на здравия планктон и морския живот според международните стандарти за околна среда.

Резултатите се показват с помощта на най-модерните технологии за възпроизвеждане на изображения, а докладите могат да се използват, за да отговорите на задължителните регулаторни норми за управление, обработка и обеззаразяване на баластни води.

Ние също извършваме нашата независима верификация за работа, ефективност на разходите и безопасност на търговските технологии и биологична обработка, използвани в контрола и обработката на баластни води. Нашите анализи дават информация за плана на обработка, за да се намали вредата върху околната среда, да се предотвратят бъдещи разходи и да се контролират решенията за управление на баластни води.

С нашите международни лаборатории за вземане на проби и изпитване Вие никога няма да сте далеч от нашите акредитирани и международно известни лаборатории. Обадете се на нашия екип днес за план за управление на баластни води, който да отговори на изискванията на Вашия плавателен парк.