Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Успехът на Вашият строителен проект се основава на отличното разпределение на тежестта върху почвата под повърхността.

Ние в SGS можем бързо и лесно да определим опорния капацитет на почвата, като използваме тест за динамична пенетрация. Обадете се на нашия екип днес, за да осигурите здравите основи на Вашия проект.

Тъй като може да се използва за контролиране на сбиването на почвата, тестът с динамична пенетрация е идеалният избор за речни укрепления, паважи, пътни настилки и други проекти, изискващи насипи. Тестът ни позволява лесно да открием и установим размера на меките места под повърхността, която трябва да се обработва. Той също така може да се извършва под вода за проекти, изискващи данни за капацитета на натоварване на морското дъно.

Това е динамичен тест за натоварване, който използва динамична техника за измерване, за да се изчисли капацитета на натоварване и свойствата за сбиване на Вашата почва. Тестът се използва на място, за да контролира уплътняването на запълвания и насипи, обикновено на дълбочина от около три метра под земното ниво. Оборудването, което използваме е преносимо и компактно, позволявайки бърза и изгодна работа.

Сондата, оборудвана с конусен връх е вкарва в земята чрез тежест от 10 до 50 килограма, която се спуска свободно от височина 50 сантиметра. Броят на спусканията за проникване на всеки 10 сантиметра в слоя се отчита и преобразува в средна пенетрация за удар.

Получените данни се използват, за да се изчисли Калифорнийският коефициент на опора при всяка дълбочина на почвата - международно призната мярка за капацитет на носене на почвите, използвани за пътища, паважи и писти.

Работейки със SGS като Ваш партньор, нашите международни експертни познания Ви гарантират увереност, че проектът Ви ще е успешен от началото до края. Обадете се на нашия екип днес за повече информация относно нашата гама от геотехнически тестове, които са подходящи за Вашия проект.