Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Можете да се доверите на SGS като глобален лидер в енергийния одит и управление, за да Ви предоставим бърз и надежден съвет за екологично устойчиво развитие и да увеличите предимствата за Вашия бизнес чрез спестяване на енергия.

Нашата глобална мрежа от специалисти използва най-модерните съоръжения и познания на последните регулаторни норми и промишлени разработки, за да Ви предостави достъп до нашата световна база от експертни познания и съвети в областта на енергийното управление. Нашите услуги по енергиен одит Ви предоставят ясно разбиране за потреблението на енергия във Вашите сгради и съоръжения. С тази информация ние можем да работим заедно, за да открием най-добрите възможности за подобрение и да разработим цялостна стратегия за управление на енергията, за да намалим потреблението Ви на енергия в бъдеще, използвайки нашата гама от услуги, включваща иновации за енергийна симулация и екологично строителство.

Изберете ни като партньор, за да Ви предоставим солидно решение, което да отговори на Вашите нужди за енергийна ефективност. Обадете ни се още днес, за да научите повече.