Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Независимо дали Вашата промишленост участва в задължителни или доброволни програми, Вие ще трябва да докладвате Вашите емисии парникови газове и други данни.

Екипите по промяна на климата на SGS предоставят различни услуги, за да потвърдят Вашите въглеродни емисии, за да гарантират съответствието с програмите за търговия с емисии.

Нашите услуги покриват изискванията за Европейската схема за търговия с квоти за емисии на парникови газове (EСТЕ), ЕСТЕ верификация за авиационния сектор и Вашите доброволни инициативи и други схеми, в които участвате. Ние също можем да отговорим на Вашите нужди за съответствие на проектите по Механизма за чисто развитие (МЧР), за да гарантират, че усилията Ви за намаляване на Вашите емисии са признати, за да се увеличи търговията и продажбата на сертифицирани квоти за намаляване на емисиите на месечен или тримесечен базис.

Ние можем да Ви предложим изгодна верификация и сертификация на намаляването на емисии ежемесечно или на тримесечие. С по-чести сертификации можете да се възползвате по-често от продажбата на емисии и програмите за търговия.

Ние работим със съответната акредитация, за да Ви предложим надеждни и точни услуги за верификация във всяка точка от света. Нашата международна мрежа ни постава на уникално място. С 1100 офиса в 140 страни, ние определено сме в по-голяма близост до Вашия проект, отколкото всички останали. С нашата мрежа от висококвалифициран персонал Вие можете да разчитате на работа с Вашия местен екип с обширни познания на местното законодателство и изисквания за докладване.

Обадете ни се днес, за да разберете как нашите експертни екипи могат да Ви помогнат.