Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

По какъв начин отработеното масло осигурява по-малък престой на оборудването, намалява разходите за ремонт и поддръжка и увеличава производителността?

За да гарантирате надеждност, безопасност, дълъг срок на използване и продуктивност, трябва да сте сигурни, че важните машини и оборудване, използвани във вашата работа, функционират оптимално. Разбира се, редовната поддръжка, мониторинг и тестване са особено важни. В същото време разходите по поддръжката могат да бъдат много големи. Как можете да намалите тези разходи, като гарантирате, че се извършва ефективен мониторинг на вашето оборудване?

Как отработеното масло може да подобри програмата ви за поддръжка

Изненадващо, отработеното масло във вашите машини може да изиграе основна роля. То дава важна информация за случващото се във вашето оборудване и машини, дава ранни предупреждения за всякакви потенциални проблеми и свежда до минимум риска от повреди и непредвиден престой. Въпросът е как можете да намерите, и по-важното, да разтълкувате тази информация?

Научете отговорите

Съществува широка гама от тясно специализирани техники за анализ на отработеното масло във вашите превозни средства, които ще ви осигурят ценни отговори относно състоянието на вашето оборудване и начина на справяне с всякакви проблеми. Ние предоставяме широка гама от тези експертни услуги по тестване, в това число анализ на отработеното масло, тестване на смазочните вещества, тестване на трансформаторно масло и управление на интегритета на активите.

Ние можем да ви помогнем:

  • Да направите анализ на широка гама масла и смазочни вещества, използвани с вашето оборудване, като например смазочни масла, смазки и хидравлични течности
  • Да получите бърз и точен преглед на състоянието на оборудването, включващо електрогенератори, скоростни кутии, компресори, хидравлични системи и други важни машини
  • Да откриете потенциалните проблеми на по-ранен етап и да намалите риска от повреди или неизправности на оборудването
  • Да определите състоянието и пригодността на маслото
  • Да осигурите по-малък престой и ремонти на оборудването
  • Да намалите разходите за поддръжка 
  • Да повишите безопасността и производителността

Защо над 3 900 клиенти в строителния, автомобилния и петролния и газовия сектор избират SGS?

Ние разполагаме с над 40-годишен опит и експертни познания, извършваме 4 000 диагностики ежедневно и извършваме мониторинг на над 640 000 системи в цял свят, за да осигурим ценна информация за състоянието на важно оборудване и смазочни вещества. Ето защо, когато става въпрос за анализ на масло и мониторинг на състоянието на оборудването, ние сме най-предпочитаният избор за клиентите в най-различни сектори в цял свят.

Свържете се с нас днес, за да научите как нашият анализ на отработеното масло и решенията за мониторинг на състоянието на оборудването могат да ви помогнат да подобрите вашата програма по поддръжката.