Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

За да намалите опасностите за здравето и безопасността на Вашето работно място и за да отговорите на текущите екологични норми, Вие се нуждаете от цялостна и солидна стратегия за безопасност и околна среда.

Работейки с гама от големи промишлени сектори, SGS е промишленият лидер за услуги за здраве, безопасност и околна среда. Ние работим в съответствие с националните и международни стандарти и сме акредитирани от множество стандартизиращи организации. Нашите професионалисти за услуги за здраве, безопасност и околна среда имат експертните познания, за да извършат необходимите оценки на риска и да Ви помогнат да сте сигурни, че Вашите инсталации, материали и оборудване отговарят на всички съответни стандарти и норми.

Ние сме Вашият перфектен партньор, който ще се заеме с координацията за здраве, безопасност и околна среда вместо Вас. Започнете Вашия цялостен план днес и покажете на Вашите хора и заинтересовани страни, че проявявате сериозно отношение за здравето, безопасността и околната среда. Обадете се нашия акредитиран екип за поръчков план за управление.