Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Независимо от формата на собственост, SGS може да помогне, за да ви гарантира, че вашите водачи са правилно лицензирани и вашите превозни средства са правилно регистрирани.

Ние предлагаме богато разнообразие от услуги за изпитване на водачи и лицензиране на превозни средства, които ще ви помогнат да спазвате основното законодателство. Например, ние имаме собствено решение, което може да бъде адаптирано, за да отговори на всяко задължително изискване - разработени си за да ви помогнат при прилагане и управление на програма, за да се гарантира, че водачите ви са квалифицирани, данните за произход са проверени, а регистрираните оператори на вашите превозни средства са правилно записани. Но това е само едно решение. Със SGS можете да бъдете сигурни, че всички процедури за проверка и регистрация се извършват правилно.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, съвременни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за регистрация на превозни средства и проверка на водачи на превозни средства.