Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Дали вашите превозни средства се движат според параметрите на местното законодателство? Разберете как - с услугите за натоварване на осите на превозните средства от SGS

Със SGS, щетите, причинени от претоварени камиони, могат да се предотвратят. Вашата пътна мрежа ще бъде в по-добро състояние за по-дълго време, бюджетът за поддръжка на пътища на местната и националната власт ще се намалят, а броят на произшествията, причинени от претоварени превозни средства, ще бъде по-малък, като по този начин ще се повиши безопасността за пешеходците и другите участници в пътното движение.

Нашият експертен опит в тази сфера ни прави световен лидер, а поуките, извлечени от нашата работа с предишни клиенти, означават намален риск за вас при осъществяване на вашата програма за контрол на натоварването на осите. Ние предлагаме по-ефективен подход при справяне с текущи проблеми и по-ефективна и интелигентна система за анализ на данни за предоставяне на информация за разпоредбите за натоварване на ос във вашата страна.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, съвременни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за задължителна инспекция на превозни средства.