Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Дали вашите превозни средства се движат според параметрите на местното законодателство? Разберете това с услугите за задължителна инспекция на превозни средства от SGS

От проверки за безопасност и тестване на вредни емисии до калибриране, за да се гарантира, че оборудването работи точно както трябва да бъде според изискванията, SGS има богата гама от услуги, за да гарантира, че държавните и частни превозни средства отговарят на местното законодателство и разпоредби. Ние можем дори да осигурим обучение от специалисти за вашия персонал, така че да сте сигурни в правилното провеждане на изпитателните процедури.

Очевидно е, че по-безопасни автомобили на пътя ще намалят броя на произшествията, а намаляването на вредните емисии от превозните средства ще намали замърсяването на въздуха.

Инспекциите на превозни средства имат за цел да потвърдят съответствието със стандартите за безопасност, емисии и комфорт, издадени от местните, национални и международни регулаторни органи. SGS има квалификация да извършва проверка на редовни интервали на общото състояние на превозните средства в съответствие с действащото законодателство. Инспекциите на SGS на превозни средства се извършват с модерно изпитателно и регистриращо оборудване, което се използва от високо квалифицирани специалисти по механотехника.

По този начин, ние можем да гарантираме точността на измерване, като се ограничава човешката интервенция и възможните източници на грешки. Този процес е винаги адаптиран към изискванията на нашия възложител и се базира на признатия експертен опит на SGS в сферата на задължителната инспекция на превозни средства. Нашия световен опит и експертни умения ни правят идеалния независим партньор при инспекция на превозни средства.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, съвременни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за задължителна инспекция на превозни средства.