Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Управление на проекти от SGS - намалява риска, осигурява качество и гарантира завършване на вашия проект в срок и в рамките на бюджета.

Независимо от вашия проект, вие ще искате да сте сигурни, че е завършен в срок и в рамките на бюджета. Освен това, вие ще искате качеството да бъде гарантирано. И все пак, да се случи всичко това, означава да се координират редица сложни елементи. Ето къде могат да помогнат нашите услуги за управление на проекти.

Защо да изберете управление на проекти от SGS?

Ние можем да ви помогнем:

  • да намалите вашите технически рискове
  • да предотвратите грешки
  • да контролирате бюджетите 
  • да придържате проекта си в рамките на планирания график 
  • да спазвате приложимите изисквания, независимо дали са регулаторни, доброволни или базирани на клиента

Надеждно управление на проекти от световен лидер

Като водещ световен доставчик на услуги за управление на проекти, ние гарантираме успеха на разнообразен спектър проекти във всички отрасли. За да гарантираме успеха на вашия проект и сведем до минимум риска, ние ви предоставяме ненадмината глобална мрежа и обширни експертни умения, където и да имате нужда от това.

В резултат на това ние можем да ви помогнем с координиране и ръководене всяка стъпка на вашия проект - от преглед, оценка, възлагане на обществени поръчки, строителен надзор, проверка и инспекции, до изпитване и въвеждане в експлоатация. Освен това, нашите специализирани екипи от инженери и техници ви предлагат независими експертен умения, мнения и консултации, и ви помагат да покриете регулаторните стандарти и тези за качество.

Свържете с нас днес, за да обсъдим как нашите услуги за управление на проекти могат да ви помогнат да намалите риска, да осигурите качество и да гарантирате завършване в срок и съгласно бюджета.