Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги за сигурност на верига на доставка от SGS – широка гама от учебни курсове, свързани със сигурността на вашата верига на доставка.

Нашите курсове за обучение по сигурността на веригата на доставка ви осигурява разбиране на целта и изискванията на ISO 28000 във връзка с вашите системи за управление на сигурността на веригата на доставка (SCSMS). Освен това ние можем да ви помогнем да разберете принципите на американската програма за митническо-търговско партньорство срещу тероризма (СТРАТ).

Нашите курсове за обучение за сигурността по веригата на доставка могат да се специализират за всяко ниво и умения, като предоставят всичко от основна информация до умения за напреднали одитори за онези, които се занимават с проектиране, разработване, прилагане и поддържане на системи за управление на сигурността по веригата на доставка.

Защо да изберете обучението за сигурност по веригата на доставка, предлагано от SGS?

Като водещ световен доставчик на курсове за обучение по сигурност по веригата на доставка, ние ви предлагаме богатия си опит в системи за управление на сигурността по веригата на доставка и глобална мрежа от квалифицирани професионалисти. Предлагаме ви достъп до най-добрите глобални практики, за да помогнем да осигурите постоянно подобрение в процесите на SCSMS. Освен това, съчетанието от опита ни в обучението и практиките по ускорено обучение, ви помагат да постигнете целите на обучението за отделни лица или за целия ви трудов колектив.

Свържете се с нас още сега, за да научите повече за това, как нашите курсове за обучение по сигурност по веригата на доставка могат да помогнат на вас и на вашата организация.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.