Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Научете за SGS и добийте реален опит в света на бизнеса, за да увеличите кариерните си перспективи.

Предлагаме различни стажове и програми за обучение, за да Ви помогнем при прехода от училището до работата.

Стажове

Както висшисти, така и студенти, могат да се възползват от възможностите да работят рамо до рамо с професионалисти и самостоятелно по амбициозни проекти за реални клиенти. Ако сте ентусиазирани и енергични и сте готови да запретнете ръкави и да се включите във всекидневната работа на една динамична, разрастваща се компания, нашите стажантски позиции за студенти и висшисти са достъпни през цялата година в широка гама отрасли.

Програми за обучение

Югоизточна Азия

Програма за обучение на химици
Ние предлагаме цялостна програма за обучение на химици за участници от региона на Югоизточна Азия. Тази структурирана учебна програма, базирана в Австралия, се изпълнява в продължение на две години и се състои от шест модула, последвани от около шест седмици работа на смени в мина.

Участниците в програмата изучават всички аспекти на общите лабораторни техники, включително:

 • Подготовка и претегляне на проба
 • Разлагане
 • Пробирно стапяне
 • XRF, ICPOES и ICPMS
 • Осигурявяне и контрол на качеството
 • Класически химични техники

След завършването на курса, участниците се завръщат в родните си страни, за да работят за SGS на местно ниво.

Тайланд

Обикновено, SGS в Тайланд приветства както новозавършили, така и незавършили студенти като стажанти, особено в подразделенията си за лабораторни услуги, SSC и услугите, свързани с околната среда. През 2014 г. назначихме повече от 30 стажанта (18 в подразделението за лабораторни услуги, 10 в подразделението за услуги, свързани с околната среда, и останалите в SSC подразделението), които да се присъединят към нашите експерти за период от осем седмици през април и май.

Сингапур

В Сингапур имаме стажантски програми, които варират от един до шест месеца, и са достъпни през цялата година. Незавършилите студенти, които се присъединят към някоя от стажантските ни програми, ще развият своите умения на работното място, както на професионално, така и на личностно ниво. Същевременно, нашите програми ще Ви дадат възможност да приложите уменията, които сте придобили по време на образованието си, в реална среда. Приветстваме кандидатури от студенти, които специализират в следните области:

 • Науки - химия, околна среда, фармация, микробиология, хранителна промишленост и др.
 • Инженеринг
 • Морски
 • Бизнес
 • Комуникация и медии

Винаги търсим талантливи, енергични и ентусиазирани хора, които са готови да се присъединят към екипа ни и да се включат във всекидневната работа на нашата динамична и разрастваща се компания.

Европа:

Стажове за лабораторни техници
Нашата лаборатория „Ellesmere Port“ управлява стажантска програма за лабораторни техници, насочена към хора, завършили средното си образование, както и студенти от ниво A във Великобритания. Всички стажанти ходят на лекции в колеж един ден през седмицата, за да продължат образованието си. По време на обучението:

 • Хората, завършили средното си образование, ще вземат един ONC курс за период от две години с NVQ изискване
 • Студентите от ниво A ще завършат HNC курс по химия за период от две години с NVQ изискване

При завършване на стажа, участниците ще продължат да работят за SGS на местно ниво.

Стажантските програми на SGS могат да Ви помогнат да постигнете успех в кариерата - присъединете се към нас!