Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

БЪДЕТЕ 100% СЕБЕ СИ. Вие сте любопитни. Вие сте готови да учите. Вие сте готови да растете.

Тук в SGS можете да бъдете 100% себе си. Имаме отворена култура и ви насърчаваме да достигнете възможно най-високите стандарти, да бъдете толкова ентусиазирани в работата си, колкото сме и ние, и да продължавате да се развивате всеки ден.

Международен опит, модерни технологии и работа с клиенти в глобален мащаб - това са само част от предимствата на кариерното развитие в SGS. Вярваме на нашите служители и ги подкрепяме. Също толкова важно е, че нашите служители могат да ни вярват за това, че ще им осигурим необходимите ресурси и възможности, за да развиват своите умения и пълния си потенциал.

Бъдете 100% себе си

Има няколко термина, с които SGS да бъде описана на 100%. Общият ентусиазъм и всеотдайност, които демонстрираме в работата си. Точността, която е в основата на нашия бизнес. Безкомпромисно високите стандарти, необходими в нашия бранш. Отговорността, която е неразделна част от това, да играеш жизненоважна роля в проекти, които засягат милиони хора. Самият мащаб на нашите глобални операции. Необходимостта от абсолютно доверие от страна на клиентите ни и пълна откритост във всичките ни екипи. Желанието да движим бизнеса си напред и да внедряваме иновации Подкрепата, която даваме за развитието на нашите служители. Ескпертните знания, умения и опит, които предлагаме като световна водеща компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране.

Иновативни и с предприемачески дух

Ще се присъедините към глобална мрежа със силна ангажираност към служителите си. Новаторското и смело мислене е истинската сила на нашия бизнес – ето защо ние насърчаваме всички наши служители да развиват предприемаческа нагласа. Даваме Ви свободата да бъдете креативни и да опитвате да правите неща, които никога преди не са били правени.

Даваме възможност на всички да движат бизнеса напред и да внедряват иновации, като обещаваме да ви помогнем на 100% да достигнете пълния си потенциал. С едно наистина международно присъствие, силни лидерски позиции и ненадмината пазарна репутация, ние сме 100% отдадени на това да развиваме нашите служители.

Вижте какво казват нашите млади служители за работата си в SGS.

Ралф Алфред Агуилар
Ралф Алфред Агуилар
Лабораторен анализатор
Мариана Да Мата
Мариана Да Мата
Анализатор по изпълнението
Матю Макгарити
Матю Макгарити
Технически мениджър