Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Чрез процеса на подбор на служители ние целим да изберем творчески и иновативни хора, които имат амбиция и потенциал.

Подборът ни се основава на комбинация между вашите умения, знания, опит и мотивация.

Какво да очаквате по време на процеса на подбор

Първи етап: Възможност за работа и кандидатстване

Посочете длъжността, която най-добре подхожда на Вашите квалификации и стремежи в кариерен план, и изпратете автобиография и мотивационно писмо онлайн.

Втори етап: Първоначално интервю по телефона

Ако профилът ви отговаря на това, което търсим, член на екипа ни по подбор ще се свърже с вас. Ако е необходимо, ще бъде насрочено първоначално телефонно интервю, за да научим повече за вас.

Трети етап: Първи кръг интервюта

Ако преценим, че сте потенциален кандидат за позицията, ще бъдете поканен на лично интервю. Провеждано от група специалисти, която включва мениджъра по подбор на персонала, това интервю ни помага да разберем Вашите професионални интереси, образование, умения, знания и опит, както и какво Ви мотивира за успеха на работното Ви място.

Четвърти етап: Оценки

Може да Ви поканим да участвате в психометричен тест, който ще ни позволи да разберем по-добре мотивацията и поведението Ви на работното място.

Пети етап: Втори кръг интервюта

Ако успешно преминете през първия кръг, ще бъдете поканен/а да участвате във второ интервю. Тези интервюта ще позволят и на вас, и на SGS да прецени потенциала за бъдещо сътрудничество, а вие ще получите допълнителна информация за това, какво означава да се работи за нас.

Проверка на препоръките

Ще зададем въпроси на вашите референти относно предишните ви професионални постижения, уменията ви и поведението на работното място.

Решение и предложение за работа

Нашата комисия по подбор ще избере най-квалифицирания кандидат за поста. След като бъдете избран/а за позицията, представителят на отдела по човешки ресурси ще Ви изпрати предложение за работа и ще отговори на всички Ваши въпроси.

Не се отчайвайте, ако не успеете, тъй като Вашата квалификация може да се окаже подходяща за бъдещи свободни позиции и ние приканваме всички бивши кандидати редовно да проверяват този сайт за нови възможности.

Поверителност и безпристрастност

Когато кандидатствате за работа в SGS можете да бъдете сигурни, че Вашата кандидатура ще бъде разгледана поверително и безпристрастно.

Възползвайте се от страхотните възможности за личностно и професионално развитие, кандидатствайте за работа в SGS още днес.