Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Открийте отговорите на често задавани въпроси относно процеса на кандидатстване в SGS по-долу:

В: Как мога да науча за текущите свободни позиции в SGS?

O:Текущите позиции в SGS са публикувани в jobs.sgs.com.

В: А ако няма свободна позиция, която да отговаря на моите критерии за търсене?

О:Задайте съответните настройки и ще получавате съобщение винаги, когато дадена позиция отговаря на вашите критерии за търсене. Можете също така да изпратите автобиография и мотивационно писмо чрез страницата "Кариери" и без наличие на обявено свободно място.

В: Доколко защитена и поверителна е информацията, която предоставям по време на процеса на кандидатстване онлайн?

О:Информацията, която предоставяте по време на кандидатстването онлайн, е защитена. Ще трябва да подпишете Декларация за поверителност на данните. SGS обещава 100% поверителност в процеса на кандидатстване.

В: Какво се случва след подаване на молбата ми онлайн?

О:Ще получите известие по електронната поща, което потвърждава получаването на молбата.

В: Как ще разбера дали съм поканен да участвам на интервютата за подбор?

О:Нашият екип по подбор на служители ще разгледа внимателно вашата кандидатура. Ако квалификацията и опитът ви отговарят на изискванията за позицията, ще бъдете потърсен/а от специалист на SGS по подбор на персонала.

В: Как трябва да се подготвя за интервютата?

О:Опитайте се да научите възможно най-много за позицията и за SGS, като прочетете за нашия бизнес и култура на SGS.com. По време на структурираните интервюта, които провеждаме, молим кандидатите да дадат примери за предходни ситуации в професионален план. Помислете за уменията, които се изискват за въпросната позиция, и си спомнете за някоя предишна ситуация, в която сте използвали тези умения.

В: Ще трябва ли да преминавам през оценяване?

О:В зависимост от нивото и сложността на позицията, може да бъдете помолен да участвате в кратко психометрично изследване. Ние може също така да поканим външни консултанти да проведат по-задълбочени оценки.

В: Какво се случва след приключване на етапа на интервютата?

О:Ние провеждаме консултации, за да преценим кой кандидат най-добре отговаря на изискванията за позицията. Ако кандидатурата ви е одобрена, ще получите предложение за работа от SGS.

В: Ако не бъда одобрен/а за дадена позиция, мога ли да кандидатствам отново за друго свободно място?

О:Ние подбираме кандидатите въз основа на най-доброто съответствие между уменията им и изискванията за работната позиция. Ако не бъдете избран за определена позиция, то уменията ви може да се окажат подходящи за друга позиция. Поради това ние Ви насърчаваме да кандидатствате за всяка позиция, за която считате, че имате необходимата квалификация, а ние ще разгледаме Вашата кандидатура много внимателно.

В: Трябва ли да правя нещо между получаването на предложението за работа и първия ми работен ден в SGS?

О:Ние ви приканваме да прегледате всички документи, отнасящи се до вашето предложение, и да се постараете да приключите доколкото е възможно с административния процес. Препоръчваме ви да продължите да събирате информация за SGS и да поддържате връзка с нас до първия си ден на вашата нова позиция.

Динамична, международна и развиваща се - кариерата в SGS е една почти безгранична възможност. Кандидатствайте още днес.